Επιστροφές λογικής, τακτικής και… εκπλήξεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ενδεκάδα του ΑΡΗ για το σημερινό ντέρμπι είναι μία μεγάλη κουβέντα…

Η κατάσταση του Λούκας Ρουπ ξεκαθάρισε αρκετά γρήγορα το τοπίο στην επίθεση, Μεσοαμυντικά οι επιστροφές των τιμωρημένων φέρνουν διαφοροποιήσεις, όμως είναι αρκετά πιθανό ο Τόλης Τερζής να μην περιοριστεί μόνο σε αυτές.

Η κουβέντα ανοίγει από τη θέση του τερματοφύλακα όπου φαντάζει πλέον αρκετά πιθανό -αν όχι σίγουρο- το ενδεχόμενο να διατηρηθεί ο Μάριος Σιαμπάνης μετά την παρουσία του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η σκέψη φάνηκε στις προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι θα εφαρμοστεί εάν δεν αλλάξει κάτι και μπει στο “κάδρο” ο Κουέστα.

Στα… σίγουρα, ο Οντουμπάζιο θα επιστρέψει στα δεξιά της άμυνας. Φαμπιάνο-Μπράμπετς θα είναι στα στόπερ και στα αριστερά ο Μαζικού… πήρε κεφάλι και έχει προβάδισμα έναντι του Πίρσμαν για να ξεκινήσει.

Ο Νταρίντα παραμένει στα χαφ αλλά αυτή τη φορά με παρτενέρ του Ετέμπο που είναι ξανά διαθέσιμος μετά την τιμωρία του. Γκαρσία και Καμάτσο θα είναι, εκτός απροόπτου, οι δύο εξτρέμ εάν δεν παίξει ο Ιτούρμπε στη θέση του Πορτογάλου. Ο Καμαρά στην κορυφή και ο Πάλμα λίγο πιο πίσω.

Στο δεύτερο σενάριο ο Ντουκουρέ θα είναι δίπλα στον Ετέμπο και ο Νταρίντα πιο μπροστά αλλά με λιγότερες πιθανότητες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X