Επιστροφή… στο 2023 για Σαμόρα

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ απουσιάζει για πρώτη φoρά από τα πλάνα του Άκη Μάντζιου, αφήνοντας ως επιλογές στο φορ τον Λορέν Μορόν… και τον Αλβάρο Σαμόρα.

Ο Κοσταρικανός είναι η εναλλακτική στο “9” για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και υπό προϋποθέσεις η βασική επιλογή του προπονητή, ανάλογα με την κατάσταση του Ισπανού ο οποίος ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά δεν είναι 100% έτοιμος.

Ακόμα και να ξεκινήσει πάντως είναι πιθανό στη διάρκεια του αγώνα ο Σαμόρα θα αγωνιστεί ως φορ και να… επιστρέψει στο 2023, όταν στο πρώτο μισό της σεζόν έβγαζε το ψωμί του στον ΑΡΗ ως επιθετικός. Αναγκαστικά φυσικά και όχι τόσο πετυχημένα όσο έχει αποδώσει κάποιες φορές στα άκρα της επίθεσης.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Προηγούμενο άρθρο Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κάρλος Τέβες
Επόμενο άρθρο Ρέντη: Προθεσμία για να απολογηθούν έως Σάββατο και Κυριακή έλαβαν οι κατηγορούμενοι (vid)
Ρέντη: Προθεσμία για να απολογηθούν έως Σάββατο και Κυριακή έλαβαν οι κατηγορούμενοι (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News