Επιτέλους νίκη στο «σπίτι» της για την Νότιγχαμ Φόρεστ

από AllAboutARIS

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε έστω και στην 8η αγωνιστική της Premier League να φτάσει στο πρώτο θετικό αποτέλεσμα εντός έδρας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ένα γκολ έκανε τη διαφορά στην εντυπωσιακή αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας στο City Ground, αφού, μπορεί να μην ήταν και το πιο… εμπορικό παιχνίδι για βράδυ Δευτέρας, αλλά οι δύο ομάδες αποζημίωσαν και με το παραπάνω όσους παρακολούθησαν την κόντρα τους.
Φοβερό πρώτο 25λεπτο με εκατέρωθεν δοκάρια από Γέιτς και Ενκέτια, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες από τον Γουντ, προσπάθειες από την Πάλας, αλλά αποδείξεις από πλευράς Φόρεστ για τη δεύτερη καλύτερη αμυντική επίδοση μέχρι στιγμής στη Λίγκα.
Στο 65ο λεπτό ο Γουντ ήταν τελικά εκείνος που θα πετύχαινε το γκολ που χάρισε όλους τους βαθμούς στο σύνολο του Νούνο Σάντο. Ο Τσάλομπα βρήκε τον υψηλόσωμο επιθετικό με κεφαλιά κι εκείνος με μονοκόματο τελείωμα νίκησε τον Χέντερσον που εκτίμησε πολύ λάθος την τροχιά της μπάλας για το 1-0.
Ο Σελς στην εστία της Φόρεστ φρόντισε να κρατήσει το προβάδισμα για την ομάδα του στις στιγμές που απειλήθηκε σοβαρά με πιθανή ισοφάριση και για πρώτη φορά φέτος ο κόσμος έφυγε από το City Ground με το χαμόγελο της νίκης.

Προτεινόμενα Άρθρα