ΕΠΟ: Επενδύει σε κονκάρδες και μπρελόκ, κόβει την επιχορήγηση στη Γ’ Εθνική και στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ!

από AllAboutARIS

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκος, που επαναλαμβάνει διαρκώς ότι θα ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μάλλον δεν έχει γνώση του προϋπολογισμού του 2023, που φέρει την υπογραφή των Δημητρίου, Τζαφέρη και Φιλιππούση και ψηφίστηκε στην τελευταία γενική συνέλευση.

Στον προϋπολογισμό του 2023 η ΕΠΟ, από τη μία πλευρά ανεβάζει τα “διάφορα έξοδα” στα 8 εκατ. ευρώ προβλέποντας για παράδειγμα δαπάνη 30.000 ευρώ για κονκάρδες και μπρελόκ.

Από την άλλη κόβει, σε αντίθεση με ό,τι γινόταν επί διοίκησης Γραμμένου, τα χρήματα για την ενίσχυση των πρωταθλημάτων που διοργανώνει, πλην του γυναικείου για το οποίο προβλέπεται επιχορήγηση 300.000 ευρώ, όπως και το 2022. Ειδικότερα ο προϋπολογισμός του 2023, εκτός από την τακτική επιχορήγηση των ΕΠΣ, που καταργεί, για πρώτη φορά δεν προβλέπει χρήματα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και για τα πρωταθλήματα προεπιλογής Κ-15, Κ-17.

Δείτε αντιστοίχως την πρόβλεψη του προϋπολογισμού του 2022, που ψηφίστηκε στη γενική συνέλευση του 2020.

Σε αυτά να προσθέσουμε ότι στον προϋπολογισμό του 2022 προβλέπεται να δοθούν από την ΕΠΟ 212.500 για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας των πρωταθλημάτων των ΕΠΣ και επιχορήγηση 150.000 για τη Γ’ Εθνική. Ο προϋπολογισμός είναι ο καθρέφτης της οικονομικής πολιτικής των στόχων και των σκοπών που έχει κάθε διοίκηση. Εν προκειμένω, η σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ έχει θέσει εκτός σχεδίου την ενίσχυση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.  Προτιμά να “επενδύει” σε κονκάρδες και μπρελόκ…

Πηγή: soccerplus.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X