Ετοιμάζεται ο Φαμπιάνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ξαφνικό πρόβλημα στον ΑΡΗ με τον Φραν Βέλεθ χαλάει τα πλάνα του Ακη Μάντζιου για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η πρόθεση του έμπειρου τεχνικού ήταν να μην αλλάξει κάτι, όμως το απρόοπτο με τον Ισπανό ανοίγει τουλάχιστον μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Το θέμα είναι πλέον ποιός θα είναι ο παρτενέρ του Γιάκουμπ Μπράμπετς, με Φαμπιάνο-Ρόουζ να είναι οι διαθέσιμες επιλογές και τον Βραζιλιάνο να έχει το προβάδισμα.

Το αρχικό πλάνο ήταν ο 33χρονος να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή και με την προϋπόθεση ότι η εξέλιξη του αγώνα θα βοηθούσε προς αυτή την κατεύθυνση. Πλέον όμως έχει προβάδισμα για το αρχικό σχήμα, αφού το δίδυμο Ρόουζ-Μπράμπετς δεν δένει τόσο καλά μέχρι στιγμής.

Ο Γάλλος φυσικά είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά ο Φαμπιάνο έχει θεωρητικά τον πρώτο λόγο. Το ερώτημα είναι εάν θα μπορέσει να βγάλει όλο το 90λεπτο, με την εικόνα του αυτήν την εβδομάδα να είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κληθεί να ξεπεράσει γρήγορα την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, έχοντας φυσικά την εμπειρία για να το ισορροπήσει.

Προτεινόμενα Άρθρα