Ετοιμάζεται πάλι να φύγει ο… θεατής Ντιόπ

από AllAboutARIS

Δεν πάνε και τόσο καλά τα πράγματα για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ, Πάπε Σέιχ Ντιόπ στην Ισπανία. Ο Σενεγαλέζος μέσος που έλυσε το συμβόλαιό του με τους Κιτρινόμαυρους τον χειμώνα, μετακόμισε στην ιβηρική χώρα, υπογράφοντας μέχρι το τέλος της σεζόν στην Έλτσε. Ωστόσο και εκεί ο 25χρονος μέσος… παλεύει να καθιερωθεί.

Ιστοσελίδα που ασχολείται με το αφρικανικό ποδόσφαιρο και τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, η africafootunited φιλοξενεί ένα θέμα για τον Σενεγαλέζο χαφ, με τίτλο: «Ο Πάπε Σέιχ εξακολουθεί να είναι θεατής στο Έλτσε», ενώ στο σχετικό ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων, τονίζονται τα εξής:

«Στο Έλτσε, ο Πάπε Σέιχ παλεύει να επιβληθεί. Είναι πολύ περισσότερο θεατής παρά παίκτης από την άφιξή του στον ισπανικό σύλλογο. Ο Σενεγαλέζος περνάει πολύ άσχημα με την ομάδα».

Επίσης, στο θέμα αναφέρεται πως…: «Ο Πάπε Σέιχ εντάχθηκε στην Έλτσε στην Ισπανία μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά αυτή η απόφαση δεν φαίνεται και η πιο σοφή. Ο Σενεγαλέζος παίκτης δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου από την άφιξή του.

‘’Ο Πάπε Σέιχ έχει πολύ θετική στάση, τα δίνει όλα, είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του, σίγουρα θα είναι στη λίστα’’, δήλωσε ο προπονητής Σεμπάστιαν Μπεκασέτσε ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τη Χιρόνα. Αλλά αυτό ήταν, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Ο Πάπε Σέιχ ήταν στην αποστολή, δεν έπαιξε καθόλου και παρακολούθησε όλο το ματς από τον πάγκο».

Και καταλήγει: «Ο Πάπε Σέιχ έχει παίξει μόνο έναν αγώνα. Ολοκληρώθηκε σε μια βαριά ήττα 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 15 Φεβρουαρίου 2023 στη La Liga. Από τότε τίποτα. Με μια τέτοια κατάσταση, φαίνεται πιθανό ότι ο Σενεγαλέζος μέσος θα κοιτάξει να φύγει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν».

Προτεινόμενα Άρθρα