Ετοιμος για την επιστροφή ο Σίλβα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Σάντε Σίλβα φαίνεται ότι δεν βρήκε τη θέση του ήθελε στο ρόστερ της Νότιγχαμ Φόρεστ και επιλογή του ΑΡΗ βρίσκεται πάλι πολύ “ζεστά” στο μυαλό του.

Η χρησιμοποίησή του σε κάποια ματς προς τα τέλη του 2021, του έδωσε μία ελπίδα ότι θα πάρει ρόλο στον αγγλικό σύλλογο. Μετά τη συμμετοχή όμως κόντρα στη Χάντερσφιλντ, ο 24χρονος βρίσκεται σταθερά στον πάγκο και δεν αξιοποιήθηκε από τον Στιβ Κούπερ.

Ο Ιανουάριος είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του και ο Σίλβα καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του, για το οποίο έχουν αναθερμανθεί και οι επαφές του με τον ΑΡΗ.

Οι “κιτρινόμαυροι” τήρησαν στάση αναμονής με τον παίκτη και δεν τον έβγαλαν από το “κάδρο” τους. Το ίδιο φαίνεται ότι έκανε και ο παίκτης με τον ΑΡΗ. Και έτσι τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Πορτογάλος είναι “θέλω” του Θεόδωρου Καρυπίδη για τις θέσεις των εξτρέμ που… πάσχουν, παρά τις επιλογές που υπάρχουν, προσπαθώντας να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα την απόκτησή του.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο μέσα στα επόμενα 24ωρα, ο Σίλβα θα είναι έτοιμος για την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Προτεινόμενα Άρθρα