Ευθύνη της Κυβέρνησης που επιτρέπει όσα γίνονται στον Βόλο!

από AllAboutARIS

Οι μάσκες συνεχίζουν να πέφτουν… Οχι ότι δεν το ξέραμε βέβαια τί γίνεται στον Βόλο και ποιός είναι ο Αχιλλέας Μπέος.

Μετά από ένα ολόκληρο σήριαλ για την παρουσία κόσμου στον τελικό και τις συνεχόμενες προσπάθειες του ΑΡΗ, ο Βόλος ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες στο Πανθεσσαλικό για τις κάμερες και τα τουρνικέ, όπως προβλέπει ο νέος νόμος!

Και ποιό είναι το πιο ωραίο απ’ όλα; Οτι η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η ΠΑΕ θα καλύψει ολόκληρο το πόσο των 400 χιλιάδων ευρώ που απαιτείται για τα έργα αυτά! Αυτά δηλαδή που έκριναν την παρουσία φιλάθλων στον τελικό αλλά κανένας δεν τα “έτρεξε” νωρίτερα.

«Η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιεί ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για τον εκσυγχρονισμό του Πανθεσσαλικού σταδίου σύμφωνα με τις αυστηρές προϋποθέσεις που θέτει ο νέος νόμος. Το συνολικό κόστος των εργασιών ανέρχεται στις 400.000 ευρώ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ Βόλος».

Είναι πραγματικά τραγικό να επιτρέπει η κυβέρνηση σε ένα κρατικό γήπεδο, ο τοπικός άρχοντας να εκμεταλλεύεται την περιουσία όλων των Ελλήνων. Την περιουσία που πληρώνεται με χρήματα όλων των Ελλήνων. Αυτή την περιουσία να την αφήνει στις ορέξεις του Μπέου. Ένας Μπέος που προφανώς δεν έκανε τις εργασίες όλο αυτό το διάστημα για να ικανοποιήσει αυτούς που ήθελε και για να στείλει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Η ευθύνη της κυβέρνησης και των αρμοδίων είναι μεγάλη, τη στιγμή που πετούν το μπαλάκι στην ΕΠΟ για τον τελικό. Την Ομοσπονδία την κατονόμασαν πάντως στις δηλώσεις τους. Δεν ξέρουμε εάν φοβούνται να κάνουν το ίδιο και με τον Δήμαρχο Βόλου, ο οποίος έπαιξε όλα τα ματς παραμονής του ΝΠΣ χωρίς κόσμο και τώρα ξαφνικά θα προχωρήσει σε όλα τα απαιτούμενα έργα.

Προτεινόμενα Άρθρα