Ευρωπαίος στα Γιάννινα και με κίνητρο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία σεζόν που τα είχε όλα… Μία σεζόν που δεν είναι σε καμία περίπτωση πετυχημένη για τον ΑΡΗ, όμως το φινάλε είναι γλυκό και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.

Η ομάδα ρίχνει αυλαία στη χρονιά σήμερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”, με… αέρα Ευρώπης αλλά και ακόμη ένα κίνητρο.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ακόμα μία θέση στη βαθμολογία και να τερματίσουν  μίνιμουμ 3οι ή ακόμα και 2οι, ανάλογα με το αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.

Για να γίνει, θα πρέπει να κερδίσουν τον αδιάφορο ΠΑΣ, ο οποίος παρόλα αυτά θέλει να… ρεφάρει για τα τελευταία αποτελέσματα και να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα τη σεζόν.

ΑΡΗΣ: Με απουσίες και στα… κόκκινα η ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ

Το κίνητρο υπάρχει στις τάξεις του ΑΡΗ, περίπου στον ίδιο βαθμό όμως είναι και η δυσκολία λόγω απουσιών. Πέραν των Σάσα και Γκάνεα, ο Μπούργος δεν υπολογίζει ούτε στον Μπερτόγλιο ούτε στον Σούντγκρεν που επίσης έμειναν εκτός για το σημερινό παιχνίδι.

Παράλληλα υπάρχουν παίκτες που είναι στα… κόκκινα και το τεχνικό τιμ θα τους διαχειριστεί αναλόγως κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Matilla, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μειώθηκαν τα προβλήματα για τον Μεταξά

Σημαντικές επιστροφές έχει στα πλάνα του ο Έλληνα τεχνικός, έπειτα από ένα δύσκολο διάστημα από πλευράς αποτελεσμάτων και απουσιών.

Περέα και Εραμούσπε ξεπέρασαν την γαστρεντερίτιδα ενώ διαθέσιμος είναι ο Ποζνάσκι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Πίρσμαν Ντομίνγκεθ και Μορέιρα.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σούλης, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κύρκος, Στάνκο, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Γκαρντάφσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Κόντε και Περέα.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

10η αγωνιστική Super League

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Ζωσιμάδες»

20:00, Novasports

Διαιτητής: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί:, Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

4ος: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθός VAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Δυτ. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα