Εφημερίδα Sport: «Γιατί χάλασε η μεταγραφή του Χαλίλοβιτς στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Το γεγονός ότι κάποτε η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει, θεωρώντας πως είναι ένα ποδοσφαιρικό… διαμάντι, «ανάγκασε» την καταλανική εφημερίδα «Sport», να ασχοληθεί με τον Άλεν Χαλίλοβιτς. Που τελικά δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ, αφού η μεταγραφή του «χάλασε».

Στο σχετικό ρεπορτάζ, η «Sport» αφού κάνει μια αναφορά στην πορεία του παίκτη, στέκεται στις συζητήσεις που έγιναν με τον ΑΡΗ, μεταφέροντας τις δικές της πληροφορίες, μέχρι και για τα οικονομικά δεδομένα.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Ο  παίκτης έφτασε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις… και δεν τις πέρασε. Τον βρήκαν υπέρβαρο, απογοητευτικά εργομετρικά αποτελέσματα και του έδωσαν αρκετούς μήνες για να αποκτήσει φυσική κατάσταση.

Επίσης, όπως έκανε ο Ίσκο στο Βερολίνο, άλλαξε τις οικονομικές απαιτήσεις του μισθού που ήθελε να λάβει. Ο παίκτης ζήτησε το διπλάσιο από αυτό που είχαν συμφωνήσει και οι δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, η αρχική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ήταν 300.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο 2,5 ετών. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, πριν υπογράψει τη συμφωνία, ζήτησε 500.000 ευρώ τη σεζόν.

Ο Άρης έκοψε τις συζητήσεις, τον άφησε χωρίς συμβόλαιο και ο παίκτης επέστρεψε στο αεροδρόμιο».

Προτεινόμενα Άρθρα