Εχει διακοπή αλλά… έχει και δουλειά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάποιος θα περίμενε ότι ο Χερμάν Μπούργος θα άφηνες κάποιες μέρες για ανάσες στους παίκτες, λόγω της διακοπής για τις Εθνικές. Οχι όμως σε αυτή τη φάση και όχι όσο διακυβεύεται ο στόχος της Ευρώπης.

Η ομάδα είχε χθες ρεπό και σήμερα επανέρχεται στις προπονήσεις, έχοντας μπροστά της σχεδόν μία εβδομάδα προς… εκμετάλλευση για γενικότερη δουλειά από τον Αργεντινό τεχνικό, πριν πάει στα πιο… ειδικά την επόμενη εβδομάδα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σούντγκρεν, Καμαρά, Μπράμπετς και τα δύο κρούσματα κορωνοϊού είναι οι στάνταρ απόντες για τον Μπούργος μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Θα είναι η πρώτη φορά που ο 52χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς κάποιο παιχνίδι… στη μέση, εστιάζοντας απρόσκοπτα στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει στην ομάδα εδώ και έναν μήνα που βρίσκεται στον πάγκο της

Πρόκειται για ένα διάστημα το οποίο περίμενε ο Μπούργος για τους παραπάνω λόγους και θέλει να εκμεταλλευτεί τις επόμενες μέρες, κρατώντας και ένα ακόμα ρεπό που θα δοθεί το Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πριν η ομάδα μπει στην τελική ευθεία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προτεινόμενα Άρθρα