“Ζεστά” για τον… Αηδόνη της Στουτγκάρδης ο ΑΡΗΣ (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την πέμπτη μεταγραφή του και δεύτερη Έλληνα ποδοσφαιριστή φαίνεται έτοιμος να κάνει ο ΑΡΗΣ, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Αντώνη Αηδόνη.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα ανανεώσει με τη Στουτγκάρδη και έτσι θα μείνει ελεύθερος μετά την 1η Ιουλίου, με τους “κιτρινόμαυρουυς” να “τρέχουν” την περίπτωσή του τις τελευταίες μέρες.

Ο Αηδόνης έχει γεννηθεί στην Γερμανία από Έλληνες γονείς, όντας κάτοχος της γερμανικής υπηκοότητας ενώ μάλιστα έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Γερμανίας.

Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Χόφενχαϊμ, μέχρι που το 2018 μεταπήδησε στη Στουτγκάρδη και εκείνη τη χρονιά είχε μάλιστα δύο συμμετοχές στη Μπουντεσλίγα σε ηλικία μόλις 17 χρονών!

Από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν κύλησαν το ίδιο, έχοντας κυρίως συμμετοχές στις χαμηλότερες κατηγορίες αλλά και στη 2η με τη φανέλα της Ντιναμό Δρέσδης στην οποία αγωνίστηκε δανεικός τη σεζόν 2021-22.

Την περσινή σεζόν o ύψους 1,86 δεξιοπόδαρος στόπερ επέστρεψε στη Στουτγκάρδη αλλά αγωνιζόταν με την Κ-19 και στα τέλη του μήνα μένει ελεύθερος, με τον ΑΡΗ να είναι πιθανότατα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα