Ζεσταίνεται για τον τελικό… στο καυτό 5.20 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Άρη στα Playoffs απέναντι στη Λαμία (18:00) με τον τελικό κυπέλλου να πλησιάζει.

Το σύνολο του οργανισμού του Άρη ζει και αναπνέει για τον τελικό κυπέλλου στις 25/5 απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον πρώτο για τους «κίτρινους» μετά το 2010 και με φόντο το πρώτο τρόπαιο από το 1970 και φυσικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ολοένα και πλησιάζει η μεγάλη μέρα του τελικού, ωστόσο μέχρι την αναμέτρηση της χρονιάς η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να ανεβάσει την αγωνιστική της κατάσταση στο μέγιστο δυνατό επίπεδο μέσω των δύο αγώνων που απομένουν στη διαδικασία των Playoffs, με τη Λαμία στη Φθιώτιδα και τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θέλοντας να πανηγυρίσουν άλλη μία νίκη στο μίνι πρωτάθλημα.

Ήδη ο Άρης έχει πανηγυρίσει τρία «τρίποντα» στα Playoffs (0-1 με ΠΑΟΚ, 3-1 με Λαμία, 0-1 Παναθηναϊκό) και ψάχνει άλλο ένα στο «Αθανάσιος Διάκος» για να ολοκληρώσει τα εκτός έδρας παιχνίδια στα Playoffs με θετικό ρεκόρ τριών νικών, κάνοντας το 2/2 κόντρα στην πρωτάρα της διαδικασίας που έχει πάρει ως τώρα μία ισοπαλία (1-1 με τον ΠΑΟΚ). Η νίκη του Άρη στη Λαμία είναι σε απόδοση 1.97.

Η ομάδα του Μάντζιου με τον τελικό κυπέλλου να πλησιάζει βλέπει τους αγώνες που απομένουν ως… πρόβες και θέλει να δείξει αγωνιστική ετοιμότητα και συγκέντρωση.

Η δοκιμασία στη Λαμία, σε ένα γήπεδο όπου ηττήθηκε στην κανονική περίοδο (1-0) είναι σημαντική για τον προπονητή για να γίνει το τελικό σπριντ ενόψει τελικού και ο αντίπαλος δε θα υποτιμηθεί. Η Λαμία παρά τις 7/8 ήττες που μετράει στα Playoffs έχει σκοράρει σε 6/8 παιχνίδια της. Το ακριβές σκορ 1-2, 1-3, 1-4 προσφέρεται σε απόδοση 5.20.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα