Ζλάταν: «Είμαι εδώ για να κάνω τη διαφορά και να κλείσω τα στόματα όσων με θεωρούσαν τελειωμένο»

από AllAboutARIS

Μπορεί τον περασμένο Οκτώβριο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να έκλεισε το 41ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο συνεχίζει όχι μόνο να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μίλαν, αλλά να βρίσκεται και στις κλήσεις της Εθνίκης Σουήδιας για τα παιχνίδια απέναντι σε Βέλγιο και Αζερμπαϊτζάν στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2024.
Ο επιθετικός των «ροσονέρι» τόνισε σε δηλώσεις του πως βλέπει τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ως μία ιδανική ευκαιρία για να αποδείξει πως ακόμα μπορεί να κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Ταυτόχρονα επισήμανε πως ούτε τον συγκινούν ούτε τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ που αφορούν την ηλικία του, όπως για παράδειγμα εκείνο που πέτυχε το περασμένο Σάββατο, όταν πετυχαίνοντας γκολ έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A.

Τα όσα ανέφερε ο βιονικός Ζλάταν σε μέσα της πατρίδας του:
«Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να αποσυρθώ το καλοκαίρι ως πρωταθλητής Ιταλίας, αλλά αυτός δεν θα ήταν ο Ζλάταν, δεν είναι ο επίλογος που θέλω για μένα.
Είμαι εδώ για να κάνω τη διαφορά και εάν πίστευα ότι δεν μπορώ να το καταφέρω δεν θα ήμουν εδώ. Δεν θέλω να μιλάω για την ηλικία μου, έχω ακόμα πολλά να δώσω. Θέλω να αποδείξω πόσο λάθος έκαναν όσοι με θεωρούσαν τελειωμένο.
Προφανώς πανηγύρισα το γκολ, με το οποίο έγινα ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A, αλλά δεν θέλω ρεκόρ που αφορούν την ηλικία μου , θέλω ρεκόρ που να αφορούν τις επιδόσεις μου, δεν θέλω άλλη συζήτηση για την ηλικία μου».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X