«Ζωντανή» η Ανόρθωση για την πρόκριση (vids)

από AllAboutARIS
H Ανόρθωση με πρωταγωνιστή τον Λάζαρο παραμένει «ζωντανή» για τη πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference Europa League, ενώ η Άλκμααρ των Παυλίδη – Χατζηδιάκου «κλείδωσε» την πρωτιά. Μαζί στην επόμενη φάση Ρόμα και Μπόντο Γκλιμτ.

Η ουραγός του 2ου ομίλου Ανόρθωση πανηγύρισε μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Γάνδη, με 1-0 και κρατάει «ζωντανές» τις ελπίδες της για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έκρινε το παιχνίδι με γκολ στο 27′ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου. Οι Βέλγοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια κράτησε το τρίποντο μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Στη Τσεχία η Γιάμπλόνετς και η ‘Αλκμααρ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και με αυτό τον βαθμό η ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη και του Παντελή Χατζηδιάκου «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Conference League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7′ με τον Κρατοχβίλ, όμως οι Ολλανδοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 44’. Ο Παυλίδης δημιούργησε και ο Εβγέν εκτέλεσε για το τελικό 1-1.

Αποτελέσματα:

Ανόρθωση – Γάνδη 1-0

 

Γιάμπλονετς – Άλκμααρ 1-1

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Λιντζ 0-1

Μπόντο/Γκλιμτ – ΤΣΣΚΑ Σόφια 2-0

Ράντερς – Κλουζ 2-1

Ρόμα – Ζόρια Λουχάνσκ 4-0

 

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα