Ημίχρονο στην Λαμία με τον Ολυμπιακό να παίρνει το προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό (vid)

από AllAboutARIS

Λίγο έλειψε να παγώσει τον Ολυμπιακό η Λαμία! Ήταν το 4ο λεπτό με τους γηπεδούχους να φεύγουν γρήγορα στην κόντρα, με τον Τζανδάρη να κάνει το πλασέ στην κίνηση που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πασχαλάκη.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Ολυμπιακός είχε τεράστια τριπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 22′ της αναμέτρησης με τη Λαμία όταν εκδήλωσε μια υπέροχη επίθεση αλλά δύο φορές πάνω στη γραμμή ο Κορνέζος είπε όχι στους Φορτούνη και Μπακαμπού.Συγκεκριμένα ο Χουάνγκ έδωσε στον Μπακαμπού, αυτός με τακουνάκι βρήκε τον Φορτούνη, ο οποίος έκανε μια τρίμπλα και το πλασέ για να διώξει με υπερέκταση του ποδιού του ο Κορνέζος.

Η μπάλα έφτασε στον Μπιέλ αυτός σούταρε και ο Γκαραβέλς απομάκρυν εκ νέου αλλά πάνω στον Μπακαμπού ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής προσπάθησε να πλασάρει αλλά και πάλι ο Κορνέζος έδιωξε τη μπάλα και κράτησε το μηδέν στην εστία της Λαμίας.

Αργότερα η Λαμία είχε ακόμη μία ευκαιρία  απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Ρόμανιτς να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά να αστοχεί.

Ο Ολυμπιακός πήρε κεφάλι στο σκορ κόντρα στη Λαμία στο 45ο λεπτό. Ο Ραμόν κέρδισε με επιμονή την μπάλα και μοίρασε στον Σαμασέκου, ο οποίος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα