Ηρακλής: «Το θέμα Μάρα έκλεισε, ο κόσμος έσωσε το καράβι»

από Haris Mol

Η υπόθεση του Μπογκντάν Μάρα ταλάνιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Ηρακλή και μετά την επιδίκαση υπέρ του ενός ποσού που υπολογίζονταν σε περίπου 200.000 ευρώ, ελλόχευε ο κίνδυνος αποβολής του Γηραιού από το πρωτάθλημα της Super League 2, εφόσον δεν διευθετούνταν.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ρουμάνος (έπαιζε τη διετία 2009-2011 στην ομάδα) «κέρδισε» τη σχετική δικαστική «διαμάχη» με το club από την πλευρά του γίνονταν έκκληση σε όποιον μπορούσε να βοηθήσει και μάλιστα υπήρχε και σχετικός λογαριασμός, ώστε ακόμη και οι απλοί φίλαθλοι να συνεισφέρουν πως αυτή τη κατεύθυνση.

Οπως ανακοίνωσε σήμερα ο Ερασιτέχνης του συλλόγου τελικά συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό και πλέον δεν υφίσταται κάποιος σχετικός κίνδυνος. «Το θέμα Μάρα κλείνει οριστικά χάρη στην ανιδιοτέλεια, τη συσπείρωση και την αποφασιστικότητα του κόσμου του Ηρακλή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν και μία προς μία, όλους όσους συνέβαλαν σε αυτόν τον άθλο και κατόρθωσαν να μαζέψουν ένα τέτοιο ποσό σε 72 ώρες. Ο κόσμος του Ηρακλή δεν κατόρθωσε μόνο να σώσει το καράβι πριν αυτό πέσει στα βράχια, κατόρθωσε να μετατρέψει μια χρονίζουσα ιστορία η οποία αποτελούσε δυσφήμηση για το σύλλογο στη καλύτερη διαφήμιση για τη δυναμική του», ανέφερε μεταξύ άλλων το σωματείο.

Προτεινόμενα Άρθρα