Η Άλκμααρ έριξε… εννιάρα στη Χέρενφεν!

από AllAboutARIS

Εννέα γκολ πέτυχε η γηπεδούχος Άλκμααρ κόντρα στη Χέρενφεν για την 5η αγωνιστική της Eredivisie, με τα 7 να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Άλκμααρ ήταν ο Τρόι Πάροτ, ο οποίος βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα 4 φορές! Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά, αλλά κατέρρευσαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να είχε 3 γκολ, ωστόσο θα ξεχαστεί γρήγορα. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Μάινανς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδόχους, με τον Μπρόουερς να ισοφαρίζει στο 19’ και τον Πάροτ να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην Αλκμάαρ στο 23’, με το 2-1 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο, η «οικοδέσποινα» είχε όρεξη και κέρασε την φιλοξενούμενη 7 γκολ! Ο Πάροτ μέσα σε 8 λεπτά πέτυχε ακόμα τρία γκολ (48’, 50’, 56’) και ολοκλήρωσε το καρέ των τερμάτων του. Ο Σαντίκ στο 72’ έκανε το 6-1, ο Μέερντινκ στο 75’ το 7-1, ο Μπέλιτς στο 82’ το 8-1 και το τελικό 9-1 διαμόρφωσε ο Μπούρμεστερ στο 85’.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Άλκμααρ έφτασε τους 10 βαθμούς σε 4 αγώνες και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με ματς λιγότερο. Από την άλλη, η ομάδα του Φαν Πέρσι βρίσκεται στη 12η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς σε 3 αγώνες.

Προτεινόμενα Άρθρα