Η Άρσεναλ δίνει 200 εκατ. λίρες για μεταγραφές!

από AllAboutARIS

Η Αρσεναλ γνώρισε βαριά ήττα στο Μάντεστερ από την Σίτι με 4-1 και έχασε έδαφος για το πρωτάθλημα στην Αγγλία, παρά την εντυπωσιακή χρονιά που έκανε, παραμένοντας επικεφαλής στην βαθμολογία για μήνες.

Οι «κανονιέρηδες» παραμένουν στη μάχη του τίτλου της Premier League, μετά τη χθεσινή άνετη νίκη με 3-1 επί της Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου, με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 34ης αγωνιστικής.

Μπορεί, βέβαια, με τους τρεις αυτούς βαθμούς η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να πέρασε ξανά στην κορυφή, έχοντας +2 από τη Σίτι, αλλά η υπόθεση τίτλος δεν εξαρτάται από το πόδια των παικτών της, αλλά από αυτά των «Πολιτών», που έχουν δύο ματς λιγότερα.

Ακόμη κι αν η ομάδα του Αρτέτα χάσει τελικά τον εφετινό τίτλο, η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη δουλειά του Ισπανού τεχνικού και το καλοκαίρι θα κάνει αποδεκτές τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Football Transfers» ο προπονητής των «κανονιέρηδων» συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σταν Κρένκε, και εξασφάλισε πως θα έχει το καλοκαίρι το ποσό των 200 εκατ. λιρών για να πάρει τους παίκτες της επιλογής του.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X