Η έκπληξη με τον Φεράρι και οι Ζουλ-Σαβέριο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φράνκο Φεράρι από αουτσάιντερ που ήταν μπήκε τελικά στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο.

Ο Αργεντινός δεν προπονήθηκε κανονικά όλη την εβδομάδα και ειδικά μέχρι την Πέμπτη ήταν σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς, ώστε να ξεπεράσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμόο το πρόβλημα με το γόνατό του.

Το ευχάριστο με τον παίκτη και το δεδομένο  – “κλειδί” για να ακολουθήσει την αποστολή στον Βόλο ήταν ότι δεν αισθανόταν καθόλου πόνο τα τελευταία 24ωρα, δίνοντας έτσι κάποιες ελπίδες για το αποψινό παιχνίδι.

Φυσικά οι πιθανότητες δεν είναι ακόμα το μέρος του και υπάρχει ρίσκο στη χρησιμοποίησή του ειδικά από το ξεκίνημα, κάτι που θα είναι έκπληξη εφόσον το κάνει ο Μάντζιος. Διαφορετικά θα τον διαχειριστεί ανάλογα με την εξέλιξη του ματς και ειδικά αν του… βγει το πιο πιθανό είναι να τον προφυλάξει.

Οι περιπτώσεις Ζουλ και Σαβέριο

Ο πρώτος σίγουρα δεν ήταν έκπληξη και είναι πιθανό ο Μάντζιος να τον αξιοποιήσει στο ματς. Λίγες οι πιθανότητες από το ξεκίνημα αλλά υπαρκτές, με περισσότερες να είναι αυτές που έχει ως αλλαγή αφού θα χρειαστεί “6άρια” στο παιχνίδι.

Ο Σαβέριο από την άλλη είναι μία κίνηση περισσότερο ψυχολογίας στον 23χρονο εξτρέμ που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ετά από τρεις μήνες. Εάν το ματς βοηθήσει πάντως, δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά.

 

Προτεινόμενα Άρθρα