Η Αλέξια Πουτέγιας πουλάει περισσότερες φανέλες και από τους Άνδρες στην Μπαρτσελόνα!

από AllAboutARIS

Η αρχηγός της ομάδας γυναικών της Μπαρτσελόνα και καλύτερη παίκτρια του κόσμου, Αλέξια Πουτέγιας, έχει εξελιχθεί σε superstar για τους φιλάθλους των Καταλανών. Η 27χρονη μεσοεπιθετικός αφού κέρδισε όλα τα πιθανά ατομικά βραβεία, είδε το πρόσωπό της να γίνεται γκράφιτι από τον διάσημο καλλιτέχνη tvboy σε έναν τοίχο στο Carrer d’Escorial στη Βαρκελώνη και τις φανέλες με το όνομά της να κάνουν «φτερά»!

Η Ισπανίδα διεθνής έχει γίνει σύμβολο για τους οπαδούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ειδικά για εκείνους των «μπλαουγκράνα». Τόσο πολύ που, σύμφωνα με το RAC1, την ημέρα του Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions Classic πουλήθηκαν διπλάσιες φανέλες της, από αυτές που πουλήθηκαν για οποιονδήποτε άλλο παίκτη της ομάδας σε έναν αγώνα.

Ο παίκτης του οποίου η φανέλα πουλάει περισσότερο την ημέρα μιας εντός έδρας είναι σύμφωνα με τις προαναφερθείσες πληροφορίες, ο Πέδρι (με μέσο όρο 25 μονάδες). Η αρχηγός της Μπάρτσα, μόνο την βραδιά του ντέρμπι, είδε πώς πουλήθηκαν διπλάσιες φανέλες με το όνομα και τον αριθμό της από ότι ο νεαρός άσος των Καταλανών έχει πουλήσει σε ένα εντός έδρας ματς.

Προτεινόμενα Άρθρα