Η αλήθεια για Προσινέτσκι: Αυτοπροτάθηκε στον ΑΡΗ και ο… τρόπος του Παλίκουτσα

από AllAboutARIS

Από χθες έχει βγει στη δημοσιότητα θέμα Ρόμπερτ Προσινέτσκι για τον ΑΡΗ. Το οποίο ενισχύθηκε από δημοσιεύματα στην Κροατία, ενώ σήμερα έκανε δηλώσεις και ο ίδιος ο Κροάτης. Ποια είναι όμως η πραγματική διάσταση του θέματος;

Ο Προσινέτσκι όντως την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Ελλάδα και είχε μια συνάντηση με τον Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Οι δυο τους, σαν Κροάτες και άνθρωποι του ποδοσφαίρου γνωρίζονται. Έκαναν μία γενική κουβέντα , στην οποία προφανώς ο Προσινέτσκι, όντας χωρίς ομάδα αυτή την περίοδο, ουσιαστικά αυτοπροτάθηκε στον Παλίκουτσα. Και κάπου εκεί το θέμα τελείωσε.

Από εκεί και πέρα, όσα έγιναν δείχνουν κατά κάποιο τρόπο και το τρόπο λειτουργίας του νέου τεχνικού διευθυντή του ΑΡΗ. Κι επειδή το θέμα προπονητή είναι αρκετά σημαντικό και συνάμα λεπτό, αφού… τρέχουν ακόμη οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και η ομάδα έχει ακόμη στόχο να πετύχει, απαιτούνται και κατάλληλοι χειρισμοί.

Για ποιο λόγο να μη θεωρηθεί δηλαδή ότι η κουβέντα του Παλίκουτσα με τον Προσινέτσκι δεν ήταν μία συνέντευξη για δουλειά και πως κάτι ανάλογο θα γίνει και με άλλους προπονητές; Αυτό φανερώνει πως για ένα τόσο σημαντικό θέμα θα ληφθούν υπόψη όλοι οι παράμετροι πριν πάρουν στον ΑΡΗ την τελική απόφαση. Άλλωστε όπως είπε ο Παλίκουτσα στον Προσινέτσκι, αυτή τη στιγμή ο ΑΡΗΣ έχει προπονητή.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X