Η αλλαγή κλίματος, η συνέχεια με στοχευμένες κινήσεις και το ξεκαθάρισμα

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Η αλήθεια είναι ότι οι κινήσεις που έχουν γίνει από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό το κλίμα που επικρατούσε. Από την «παγωμάρα» και τον προβληματισμό, υπάρχει, πλέον, μια συγκρατημένη αισιοδοξία.

Η απόκτηση ποδοσφαιριστών από το πάνω «ράφι», όπως είναι ο Σίστο, ο Μάγιο, ο Σιφουέντες και φυσικά η μεταγραφή που φαίνεται ότι θα ανεβάσει επίπεδο τα χαφ, αυτή του Μόντσου Ροντρίγκεθ.

Ο ΑΡΗΣ προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις, αναβαθμίζοντας ποιοτικά την ομάδα του σε συγκεκριμένες θέσεις. Στα «χαρτιά», τουλάχιστον, καθώς όλες οι μεταγραφικές κινήσεις κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Η αλλαγή αυτή του κλίματος δείχνει, ξεκάθαρα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήταν στεναχωρημένη, «σκασμένη», απογοητευμένη και δικαίως, αλλά περίμενε να δει κάτι διαφορετικό, κάτι να «πιαστεί». Αυτό θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διοίκηση και να μην το ξεχάσει.

Μπορεί, επίσης, να έχουν γίνει μέχρι στιγμής, τέσσερις ποιοτικές μεταγραφές, όμως, είναι δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν αργήσει, σε θέσεις που θα έπρεπε να έχουν καλύψει… χθες, καθώς μιλάμε για παίκτες που θα λογίζονται ως βασικοί. Όπως για παράδειγμα, αυτή του αριστερού μπακ και του κεντρικού αμυντικού.

Έχοντας, φτάσει, επίσης, στις 5 Αυγούστου και ενώ πλησιάζουμε στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την περίπτωση του Μορόν. Η πρόταση που περιμένει ο παίκτης και ο εκπρόσωπος του δεν έχει φτάσει ακόμα στα γραφεία της ΠΑΕ και ο ποδοσφαιριστής είναι υποχρεωμένος να δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Θα πρέπει, λοιπόν, να γίνει μια συνάντηση του παίκτη, του εκπροσώπου του, με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Άκη Μάντζιο και το θέμα να ξεκαθαρίσει. Στην περίπτωση, βέβαια, που πωληθεί ο παίκτης, θα πρέπει να αποκτηθεί φορ πρώτης διαλογής.

ΥΓ. Η απόφαση για τη μείωση στις τιμές των εισιτηρίων του αυριανού (6/8) φιλικού αγώνα με την Ελμασάνι, ήταν σωστή και δείχνει ότι στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχουν αρχίσει να υπάρχουν αντανακλαστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα