Η Αλ Αχλί ψάχνει το reunion για… Μανέ και Φιρμίνο!

Μόνο δεδομένο δεν μοιάζει το μέλλον του Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν Μονάχου. O Σενεγαλέζος σταρ πήγε στην Βαυαρία το προηγούμενο καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του Φλόριαν Πλέτενμπεργκ την επόμενη σεζόν αναμένεται να μην είναι στην «Allianz Arena».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχει προσελκύσει ενδιαφέρον ομάδων της Σαουδικής Αραβίας και έχουν γίνει οι αρχικές συζητήσεις. Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες είναι η Αλ Αχλί, η οποία απέκτησε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο και θέλει να ενώσει τα 2/3 της επί σειρά ετών γραμμής κρούσης της Λίβερπουλ.

Στην πρώτη του χρονιά στην Μπάγερν μέτρησε 38 εμφανίσεις με 12 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και πανηγύρισε την κατάκτηση της Bundesliga την τελευταία αγωνιστική.

 

Ρεάλ Μαδρίτης: Φιλικά… Champions League στις ΗΠΑ
Προηγούμενο άρθρο Ρεάλ Μαδρίτης: Φιλικά… Champions League στις ΗΠΑ
Επόμενο άρθρο Γαλλία: Νεκρός 27χρονος πατέρας από χειροβομβίδα κρότου λάμψης (vid)
Γαλλία: Νεκρός 27χρονος πατέρας από χειροβομβίδα κρότου λάμψης (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News