Η αναζήτηση του δεύτερου φορ και το… πάνω ράφι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα θα κλείσει και τυπικά το μέτωπο της απόκτησης του πρώτου επιθετικού της νέας σεζόν στον ΑΡΗ, με την άφιξη του Άντρε Γκρέι στη Θεσσαλονίκη.

Τα επόμενα 24ωρα ο Χερμάν Μπούργος θα έχει στην προετοιμασία έναν κανονικό επιθετικό. Τόσο αυτός όμως όσο και οι άνθρωποι της ομάδας, γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι αρκετό.

Ο ΑΡΗΣ θέλει να προσθέσει ακόμη έναν στράικερ στο δυναμικό του μέχρι τα παιχνίδια με τη Γκόμελ και ήδη τις τελευταίες μέρες κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι άνθρωποι της ομάδας… χτενίζουν κυρίως την αγορά της Ευρώπης για έναν παίκτη που θα είναι λίγο μακριά από τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Γκρέι.

Δεν θα έλεγε “όχι” σε ένα ακόμη… ηχηρό όνομα

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης έκανε το “μπαμ” με τον Τζαμαϊκανό και φαίνεται να του άνοιξε η όρεξη στο θέμα του φορ.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΑΡΗΣ δεν κοιτάει μόνο απλές περιπτώσεις για την επίθεση αλλά τσεκάρει και κάποιες από το “πάνω ράφι”, για να δει εάν υπάρχει κάτι αξιόλογο και φυσικά εφικτό οικονομικά. Είναι και να σου… κάτσει σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως με τον Γκρέι, χωρίς να σημαίνει ότι αν ο ΑΡΗΣ κοιτάξει αλλού δεν θα βρει κάτι αξιόλογο.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα προηγούμενα 24ωρα επέσε στο τραπέζι μία πολύ αξιόλογη περίπτωση από… καλό πρωτάθλημα της Ευρώπης, χωρίς όμως να σημειώνεται κάτι ουσιαστικό μέχρι στιγμής.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X