Η αναμονή για Φρίντεκ, ο στόπερ και οι επόμενοι

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάθε μέρα που περνάει τα μεταγραφικά του ΑΡΗ παραμένουν στο προσκήνιο και… καίνε την ομάδα, έχοντας μπει στην τελική ευθεία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πλέον λιγότερο από έναν μήνα για το φινάλε των μεταγραφών και στο ενδιάμεσο τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Η ομάδα έχει μπροστά της τουλάχιστον ακόμα 4-5 μεταγραφές για να ολοκληρώσει και η εικόνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Λαμία κατέστησε ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για να γίνουν άμεσα κάποιες από αυτές.

Ισως η πιο σίγουρη κίνηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή να είναι του Μάρτιν Φρίντεκ. Ο ΑΡΗΣ έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον Τσέχο από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ακόμα εκκρεμεί το επόμενο βήμα. Δηλαδή να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει, αποτελώντας τη μία από τις δύο κινήσεις που είναι πιθανό να γίνουν για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα υπάρχει το μέτωπο του στόπερ με Φαμπιάνο και Μαρκάο μεταξύ άλλων επιλογών, συν την δεδομένη κίνηση στο “9” και τις προσθήκες ενός εξτρέμ και ενός χαφ υπό προϋποθέσεις.

Για την επίθεση υπάρχει μεταξύ άλλων η δύσκολη περίπτωση του Μουνίρ Ελ Χανταντί την οποία ο ΑΡΗΣ παλεύει ακόμα, έχοντας φυσικά κι άλλες εναλλακτικές καθώς ο Μαροκινός προέρχεται από γεμάτη χρονιά στη La Liga με τη Λας Πάλμας.

Προτεινόμενα Άρθρα