Η ανανέωση των οκτώ εμφανίσεων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η ανανέωση του Λούκας Ρουπ ήταν η πρώτη είδηση της επόμενης μέρας του ΑΡΗ. Οχι και τόσο είδηση όμως…

Η επιθυμία των δύο πλευρών για να συνεχίσουν μαζί ήταν κοινή και αρκετά έντονη, οπότε δύσκολα θα προέκυπτε κάποιο εμπόδιο που θα “χαλούσε” αυτή τη μαγιά η οποία δημιουργήθηκε μόλις σε λίγους μήνες.

Χρειάστηκαν μόλις μερικά 24ωρα επαφών ώστε να καλυφθεί η απόσταση στο οικονομικό και οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια, με τον ΑΡΗ να λειτουργεί συνετά μέσα από το 1+1 χρόνο που συμφώνησε με τον 32χρονο Γερμανό. Τόσο λόγω ηλικίας όσο και λόγω των τραυματισμών του.

Ανανέωση με μόλις…328 λεπτά! 

Ακόμα και έτσι βέβαια στον ΑΡΗ δεν είχαν κανέναν δισταγμό για τον Ρουπ, ο οποίος κέρδισε την ανανέωσή του μέσα από οκτώ μόλις παιχνίδια και ενώ ήταν βασικός μόνο στα τρία από αυτά! Το λες και εντυπωσιακό…

Στα 328 λεπτά που αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΡΗ κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας. Στην υπόλοιπη καθημερινότητα φρόντισε να τους κερδίσει με τον επαγγελματισμό του και τον χαρακτήρα του. Και ειδικά τον τελευταίο ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα τον θέλει για το νέο καθεστώς που σκοπεύει να δημιουργήσει στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η ευκαιρία για κάτι καλύτερο 

Πέρα απ’ όλα τα παραπάνω, στον ΑΡΗ ποντάρουν αρκετά στα όσα μπορεί να προσφέρει ο Ρουπ έχοντας κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με πέρυσι.

Την περασμένη σεζόν ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη έπειτα από έξι μήνες αγωνιστικής απραξίας και δίχως προετοιμασία με ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Φέτος θα είναι από το ξεκίνημα στην προετοιμασία και χωρίς κενά στο ετήσιο καλεντάρι, βάζοντας τις βάσεις για μία πιο παραγωγική σεζόν, από την οποία ο ΑΡΗΣ θέλει να ωφεληθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα