Η ανοικτή γραμμή με Αραούχο, το κασέ και όχι μόνο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ τα τελευταία 24ωρα και φυσιολογικά εξιτάρει αρκετούς ως όνομα.

Μία πιθανή έλευση του Αργεντινού άσσου συνδυάζεται τόσο με την ποιότητα που θα φέρει αλλά και το συναισθηματικό δέσιμο που υπάρχει λόγω Άλκη. Ένα δέσιμο που όταν άρχισε να… χτίζεται, πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να φορέσει κάποια στιγμή τη φανέλα του ΑΡΗ.

Για την ώρα φυσικά η περίπτωσή του περιορίζεται σε επαφές που υπάρχουν με τον εκπρόσωπό του, Χερμάν Μπερμάν, ο οποίος έχει πάρει τα… ηνία από τον πατριό του παίκτη τα τελευταία χρόνια.

Ο παίκτης… ακούει την προοπτική του ΑΡΗ αλλά αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ότι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν θα βρει τις 900 χιλιάδες ευρώ που έπαιρνε στην ΑΕΚ. Για αυτό και η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη αλλά όχι ανέφικτη όσο ο παίκτης δεν έχει ακόμα κάτι στα χέρια του.

Το σενάριο της Ισπανίας, για να είναι πιο κοντά στην οικογένειά του, δεν αποκλείεται, σε μία διαπραγμάτευση που ήδη έχει γίνει κουβέντα για το ιατρικό λόγω της δύσκολης χρονιάς που είχε πέρυσι ο παίκτης.

Μπορεί ο Αραούχο να μην είναι ο ίδιος με πριν 2-3 χρόνια. Να μην αντέχει τα πολλά 90λεπτα ή τα back to back παιχνίδια με πολύ χρόνο, σίγουρα όμως είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στον ΑΡΗ τόσο ποδοσφαιρικά όσο και ως προσωπικότητα. Για αυτό και ο ΑΡΗΣ ασχολείται με την περίπτωσή του, βάζοντας ίσως και κάποια μπόνους στο τραπέζι ως δέλεαρ, τη στιγμή που κοιτάει παράλληλα και τις εναλλακτικές για την κίνηση πίσω από τον βασικό φορ της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα