Η ανοικτή γραμμή με Ντόρτμουντ και τα δύο φιλικά!

Από τα πολλά ενδιαφέρον της πρώτης συνέντευξης Παλίκουτσα, εκείνο που θα “τραβήξει” σίγουρα το μάτι των φίλων του ΑΡΗ είναι το όνομα της Ντόρτμουντ.

Οπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομαδας, ο ίδιος είχε επικοινωνία με τον Σεμπάστιαν Κελ (τεχνικός διευθυντής των Βεστφαλών) και του κατέθεσε πρόταση για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων το επόμενο καλοκαίρι ή γενικά την επόμενη σεζόν ανάλογα με το καλεντάρι της κάθε ομάδας.

Ο Παλίκουτσα γνωρίζει για τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και εκμεταλλεύτηκε τις επαφές του, αναμένοντας το επόμενο διάστημα την απάντηση της Ντόρτμουντ και αφού πρώτα φιξαριστεί το μεγαλύτερο κομμάτι της καλοκαιρινής της προετοιμασίας ώστε να φανεί εάν έχει και τον χώρο στο καλεντάρι της.

Οι Βεστφαλοί έχουν την πρόταση στα χέρια τους και εξαρτάται καθαρά από αυτούς, με τον ΑΡΗ να είναι σε ανοικτή γραμμή μαζί τους και να περιμένει την οριστική τους απάντηση το επόμενο διάστημα.

Conference League: Βγαίνει η πρώτη ομάδα των προημιτελικών
Προηγούμενο άρθρο Conference League: Βγαίνει η πρώτη ομάδα των προημιτελικών
Επόμενο άρθρο Τα βλέμματα -και πάλι- στον Ρουπ
Τα βλέμματα -και πάλι- στον Ρουπ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News