Η απάντηση της Λίβερπουλ στη βόμβα από τον Σαλάχ

από AllAboutARIS

Ο Άρνε Σλοτ ασχολήθηκε με τη δήλωση του Μοχάμεντ Σαλάχ περί «τελευταίας σεζόν», καθώς ο Αιγύπτιος πρωταγωνίστησε στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (1/9).

Ο Σαλάχ σκόραρε και δημιούργησε δύο γκολ στην εκθαμβωτική εμφάνιση της Λίβερπουλ απέναντι στην Γιουνάιτεντ την Κυριακή (1/9) στο “Ολντ Τράφορντ”. Ωστόσο, μετά το παιχνίδι, ο σταρ των “κόκκινων” έριξε μια βόμβα όταν ανακοίνωσε ότι η σεζόν 2024-25 θα είναι η τελευταία του με την ομάδα. Ο 32χρονος, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο “Άνφιλντ”, δεν έχει ακόμη διαπραγματευτεί νέα συμφωνία με τον σύλλογο.

Μετά τον αγώνα, ο Άρνε Σλοτ ρωτήθηκε για τη δήλωση του Σαλάχ, στην οποία ο Ολλανδός δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση. Ωστόσο, έπλεξε το εγκώμιο του Αιγύπτιου σταρ, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε να «μιλάει για ώρες» για την απόδοσή του στο “Ολντ Τράφορντ”.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κόουτς των “κόκκινων” δήλωσε: «Είναι πολλά τα “αν”. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους δικούς μας και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ένας από τους δικούς μας και έπαιξε πολύ καλά. Δεν μιλάω για συμβόλαια από παίκτες, αλλά μπορώ να μιλάω για ώρες για το πώς έπαιξε ο Μο σήμερα (1/9)».

Ο Ολλανδός προπονητής πρόσθεσε: «Όλα όσα θέλεις να δεις ως προπονητής τα είδες σε αυτό το παιχνίδι. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές για εμάς, η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε πολύ καλά αλλά μετά μας ακυρώθηκε ένα γκολ και δεν υπήρξε καμία αρνητική αντίδραση. Συνεχίσαμε να παίζουμε, πετύχαμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα, δύο σημαντικές αποκρούσεις από τον Άλισον και ο ρυθμός εργασίας ήταν απίστευτα καλός χωρίς την μπάλα και αυτό κάνει τη μέρα πολύ θετική».

Προτεινόμενα Άρθρα