Η απουσία του Μενέντες και το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο φετινό που ο Τζόναθαν Μενέντες όχι απλά δεν αγωνίστηκε με τον ΑΡΗ αλλά δεν υπήρχε καν στην αποστολή της ομάδας.

Μέχρι χθες ο Αργεντινός εξτρέμ ήταν σταθερά στο ροτέισον του Άκη Μάντζιου είτε για λόγους προσπάθεια και κάποιων θετικών στοιχειών είτε για λόγους… ανάγκης. Μία κατάσταση που άλλαξε λόγω της εικόνας του, των νέων επιλογών που προκύπτουν για τον προπονητή αλλά και μίας πιθανής μεταγραφής!

Οι πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα αναφέρουν ότι για τον 29χρονο εξτρέμ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, με τον ΑΡΗ φυσικά να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησής του. Στην Αλκμήνης άλλωστε έχουν διαμορφώσει άποψη για τον ποδοσφαιριστή και δεν θα είχαν πρόβλημα να απεμπλακούν από το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε ότι ο Μενέντες το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε για 1+2 χρόνια. Άρα ο ΑΡΗΣ είτε τώρα είτε το καλοκαίρι θα πρέπει να αποφασίσει για τον παίκτη και θα είναι προς το συμφέρον του εάν αποχωρήσει φέρνοντας κάποια χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα