Η απόφαση για Μήτρογλου και η θέση της ΠΑΕ

από AllAboutARIS

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προχώρησε σε ενεργοποίηση ποινών από την πλευρά του Κώστα Μήτρογλου προς τον ΑΡΗ για τα χρήματα που του οφείλονται, όπως αναμενόταν έτσι κι αλλιώς.

Θυμίζουμε ότι λόγω καθυστέρησης μιας δόσης στο διακανονισμό των δύο πλευρών, ο Μήτρογλου είχε ζητήσει την πλήρη εξόφληση του υπόλοιπου της οφειλής (τότε ήταν περίπου 350.000 ευρώ) και μέχρι να συμβεί αυτό να τιμωρηθεί ο ΑΡΗΣ με αφαίρεση τριών βαθμών μέχρι να πληρώσει.

ΑΡΗΣ και Μήτρογλου δεν κατέληξαν σε νέο διακανονισμό, την ώρα βέβαια, που η ομάδα κάθε μήνα… κατέβαλε τη δόση, του παλιού διακανονισμού.

Η απόφαση του διαιτητικού αναφέρει:

“Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 350/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 93/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας”.

Στον ΑΡΗ πάντως δεν υπάρχει καμία ανησυχία, σημειώνοντας ότι ο παίκτης θα εξοφληθεί πλήρως, όπως επίσης ότι έτσι κι αλλιώς σύμφωνα με την ΠΑΕ η προθεσμία για αφαίρεση βαθμών είναι μία εβδομάδα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα