Η Αστυνομία ζήτησε από την ΕΠΟ να αναβληθούν τα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

από AllAboutARIS

Η άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα αλλά και η επέτειος από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, οδηγούν την Αστυνομία να ζητά νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τη φάση των 16 του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας που έχει οριστεί για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει όμως και για το ματς του  ΑΡΗ με την ΑΕΚ για το Novibet Κύπελλο, που έχει οριστεί να διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Η Αστυνομία αδυνατεί να ανταποκριθεί και για τα δύο αυτά παιχνίδια και με αίτημα που έστειλε στην ΕΠΟ ζήτησε να αναβληθούν οι δύο αυτές αναμετρήσεις.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ΕΠΟ αναγκαστικά θα πρέπει να αναβάλει αυτές τις δύο αναμετρήσεις για τη φάση των 16 του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας και να τις μεταφέρει σε άλλη ημερομηνία, ενώ άγνωστο παραμένει για την ώρα τι θα συμβεί με το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Είναι πιθανό πως η νέα ημερομηνία που θα βρεθεί για τη διεξαγωγή των πρώτων αγώνων μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και του ΑΡΗ με την ΑΕΚ για τη φάση των 16 να είναι από Γενάρη και έπειτα.

Προτεινόμενα Άρθρα