Η ατάκα της αξιολόγησης και οι αποφάσεις

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άκης Μάντζιος ήταν σκασμένος μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα κόντρα στη Λαμία, σχολιάζοντας όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά και την επόμενη μέρα στο κομμάτι του ρόστερ.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι προβληματισμένος εδώ και καιρό με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν προσφέρουν παρατεταμένα, κάνοντας λόγο για πρώτη φορά για αξιολόγηση… “Ολοι θα αξιολογηθούν” ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, τη στιγμή που η αλήθεια είναι ότι στον ΑΡΗ έχουν διαμορφώσει εικόνα για τη λίστα των παικτών που δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα, με ορισμένους εξ αυτών να αμείβονται και αδρά.

Από σήμερα που ξεκινάει η περίοδος των εορτών για την ομάδα, παράλληλα αρχίζει μία περίοδος που στην Αλκμήνης θα προσπαθήσουν να… φέρουν εξελίξεις σε επίπεδο μεταγραφών αλλά και αποχωρήσεων που θα ανοίξουν χώρο αριθμητικά και οικονομικά στο ρόστερ της ομάδας.

Το ζήτημα της ενίσχυσης αρχίζει πλέον να ασκεί περισσότερη πίεση μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, όπως και εν όψει του Γενάρη στον οποίο ο ΑΡΗΣ είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορεί να πάει με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Προτεινόμενα Άρθρα