Η ατζέντα των ανανεώσεων και ο Μπερτόγλιο

από AllAboutARIS

Με τον Ντάνιελ Μαντσίνι ο ΑΡΗΣ είχε δείξει πριν καιρό ότι σταδιακά επεξεργάζεται τις ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτά είναι 12 στο σύνολο και οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν σίγουρα σχεδόν τους μισούς, χωρίς το ενδεχόμενο τιμωρίας από το CAS.

Στο πλαίσιο αυτό άνοιξε πριν καιρό ένας δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του Ντάνιελ Σούντγκρεν, την ώρα που το ίδιο γίνεται και με τον Φακούντο Μπερτόγλιο αλλά σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους, από τη στιγμή που είναι κάτι το οποίο θέλουν αμφότερες.

Σε αυτές τις επαφές έχει γίνει κουβέντα για συμβόλαιο διετούς διαρκείας στο οποίο υπάρχει ταύτιση και το επόμενο βήμα είναι το οικονομικό όπου ο παίκτης θέλει αύξηση των αποδοχών του. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι αρνητικός σε αυτό αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και με στόχο να έρθει ένα deal που θα είναι συμφέρον και για τις δύο πλευρές.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X