Η Γερμανία πήρε την ισοπαλία και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης! (hls)

από AllAboutARIS

Έβαλε φρένο στην Ισπανία, έφυγε από τα… σχοινιά και έκανε θρίλερ την τελευταία αγωνιστική η Γερμανία! Παρότι η «φούρια ρόχα» ήταν για 65 λεπτά ανώτερη και προηγήθηκε με απίθανο τελείωμα του Μοράτα, στη συνέχεια έκανε συντήρηση και κατέβασε ταχύτητα, κάτι που πλήρωσε με την ομάδα του Χάνζι Φλικ να σώζει τον βαθμό (1-1) και να μένει ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης.







Φίλκρουγκ ο λυτρωτής των Γερμανών, με τον Τζαμάλ Μουσιάλα να κάνει μυθικό παιχνίδι για σεμινάριο και να δείχνει πως έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, παρότι είναι μόλις 19 ετών!

Πλέον είναι, θεωρητικά, όλα τα σενάρια ανοιχτά, αλλά αν όλα πάνε βάσει λογικής τότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε Ισπανία και Γερμανία στην επόμενη φάση. Διότι με νίκη της Ισπανίας επί της Ιαπωνίας και νίκη της Γερμανίας επί της Κόστα Ρίκα, οι δύο νικήτριες θα τερματίσουν στο ένα-δύο του 5ου ομίλου.

Ισπανία: Σιμόν, Άλμπα (82΄Μπαλντέ), Λαπόρτ, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Μπούσκετς, Γκάβι (66′ Γουίλιαμς), Πέδρι, Όλμο, Φεράν (54′ Μοράτα), Ασένσιο (66′ Κόκε)

Γερμανία: Νόιερ, Κέρερ (70′ Κλόστερμαν), Ρίντιγκερ, Ζίλε, Ράουμ (87′ Σλότερμπεκ), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (85′ Χόφμαν), Μίλερ (70′ Φούλκουργκ), Γκιντογκάν (70′ Σανέ), Μουσιάλα

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X