Η γκέλα… απαγορεύεται!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δέκα μέρες και μία αναβολή μετά, ο ΑΡΗΣ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Η μπάλα θα κυλήσει ξανά και οι “κιτρινόμαυροι” θα πατήσουν ξανά γήπεδο με ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπως το σημερινό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (19:30, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, CS2).

Η ομάδα παραμένει εκτός 6άδας -με παιχνίδι λιγότερο και την εκκρεμότητα του -6- και έχει ανάγκη από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, το οποίο φιλοδοξεί να ξεκινήσει από σήμερα ώστε να μην χάσει κι άλλο. έδαφος και βρεθεί σε πιο δύσκολη θέση.

Ο Απόλλωνας ναι μεν είναι τελευταίος αλλά θα παρουσιαστεί σήμερα με μεταγραφές, πολλές επιστροφές και μεγάλο κίνητρο αφού κάθε εβδομάδα παιζει… τελικούς παραμονής.

ΑΡΗΣ: Πολλές επιστροφές αλλά πάλι “πονάει” στο φορ

Η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη απ’ ό,τι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τις τέσσερις επιστροφές των Φαμπιάνο, Γκάμα, Μαντσίνι, Γκαρσία και Ματίγια, διευκολύνοντας αρκετά το έργο του Άκη Μάντζιου.

Δυστυχώς για τον Έλληνα τεχνικό υπάρχει και η άσχημη πλευρά. Ο Ιτούρμπε παραμένει τραυματίας, εκτός είναι επίσης ο Μάνος ενώ ο Λόπεθ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή όμως δεν είναι 100% έτοιμος. Άρα δημιουργείται πάλι πρόβλημα στο φορ, με μοναδική λύση τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Bertoglio, Sakic, Mancini, Jeggo, Ndiaye, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Cristian Lopez, Hajrovic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης.

Ο Γκρότε δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γιακιμόφσκι, όπως και τους  Κότσαρη, Ντάουντα, Τσιλούλη και Ντομίνγκες

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Σορκάν, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Γιαννιώτη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σίνιεβιτς, Ιωαννίδη.

 

Η «ταυτότητα» του αγώνα

18η αγωνιστική Super League

Απόλλων Σμύρνης-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «Γιώργος Καμάρας»

19:30, Cosmote Sport 2

Διαιτητής:Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)

4ος: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

VAR: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθός VAR: Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

Προτεινόμενα Άρθρα