Η ΔΕΑΒ δήλωσε αναρμόδια για επεισόδια εκτός γηπέδου στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ!!!

από AllAboutARIS

Με ανακοίνωση της η ΔΕΑΒ δηλώνει… αναρμόδια για να επιβάλει τιμωρίες για τα επεισόδια που έγιναν στον πρόσφατο αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, μεταξύ οπαδών των φιλοξενούμενων και της αστυνομίας.

Σε αυτή, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, γίνεται λόγος για επεισόδια εκτός γηπέδου. Επεισόδια που, όπως προκύπτει, εξαφανίστηκαν και δεν υπήρξαν σε κανένα μέσο ενημέρωσης. Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: συνέβησαν επεισόδια εκτός γηπέδου; Και γιατί δεν έγινε από κανέναν η καταγραφή τους στη συγκεκριμένη περίπτωση; Κατά τα άλλα, ο ΑΡΗΣ για ένα καρεκλάκι τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, αλλά για επεισόδια με την αστυνομία εκτός γηπέδου… δηλώνουμε αναρμόδιοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), αφού έλαβε υπόψη της τα σχετικά έγγραφα της αρμόδιας αστυνομικής αρχής, τις εκθέσεις των παρατηρητών της Super League και της ΔΕΑΒ, καθώς και το οπτικό υλικό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 01-09-2024, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, ανακοινώνει:

Α) Με σχετική απόφασή της έκρινε ότι είναι αναρμόδια να επιληφθεί για φερόμενο επεισόδιο βίας μεταξύ φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Αστυνομίας, καθόσον, όπως προέκυψε μετά από διευκρινίσεις της ΕΛΑΣ, αυτό έλαβε χώρα εκτός της αθλητικής εγκαταστάσεως του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου και του αμέσως περιβάλλοντος χώρου της, επί των οποίων και μόνον έχει κατά νόμον αρμοδιότητα η ΔΕΑΒ να επιλαμβάνεται.

Προτεινόμενα Άρθρα