Η ευκαιρία και η ισορροπία στη διαχείριση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε και τελείωσε με τον ίδιο τρόπο για τον ΑΡΗ. Δηλαδή με νίκες και καλές εμφανίσεις. Για τον Λουίς Πάλμα, ήταν το επταήμερο των άκρων.

Από μία κακή εμφάνιση και ένα πειθαρχικό παράπτωμα, ο Ονδουριανός βρέθηκε στα χέρια του με μία δεύτερη ευκαιρία και μία θετική εικόνα μέσα στο γήπεδο έπειτα από αρκετό καιρό.

Η περίπτωστή του απασχόλησε αρκετά τις προηγούμενες μέρες και κατά συνέπεια η διαχείρισή του στο πλαίσιο του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σε κανέναν εντός ΑΡΗ δεν άρεσε η γενικότερη στάση του παίκτη και πρωτίστως στον Θεόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος δεν ανέχεται περιστατικά απειθαρχίας και ειδικά από μία ποδοσφαιρική επένδυση όπως ο Πάλμα. Για αυτό του επέβαλλε και χρηματικό πρόστιμο.

Από την άλλη όμως τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ όσο και ο Τόλης Τερζής έκριναν ότι δεν χρειάζεται να δοθεί παραπάνω έκταση στο θέμα και προσπάθησαν -ειδικά ο δεύτερος- να ισορροπήσουν με προσοχή το θέμα του Πάλμα, μέσα από κουβέντα και μία δεύτερη ευκαιρία κόντρα στον Ατρόμητο. Ο 23χρονος δεν έθελξε αλλά ήταν θετικός, είχε τις στιγμές του και ίσως να αποτελέσει μία αρχή για να βρει ξανά τον καλό του εαυτό.

Προτεινόμενα Άρθρα