Η διακοπή δίνει χρόνο, τα δύο επόμενα θα δώσουν ρυθμό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή κόβει τον ανοδικό ρυθμό του ΑΡΗ αλλά ήταν και αναπόφευκτη λόγω Πάσχα και των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Η ομάδα έχει μπροστά της ακριβώς δύο εβδομάδες ως το παιχνίδι στη Λαμία. Ένα διάστημα το οποίο θα αξιοποιήσει για ανάσες, δουλειά αλλά και για την πληρότητα που θέλει ο Άκης Μάντζιος εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Οι “κιτρινόμαυροι” πήγαν στη Λεωφόρο με ενδεκάδα τελικού -εκτός απροόπτου- αλλά και ένα-δύο ζητήματα που ο Μάντζιος δεν θέλει να υπάρχουν στα μέσα Μάη.

Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι αυτό του Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός είναι δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων λόγω των ενοχλήσεων στον αυχένα και σήμερα θα υπάρξει μία επανεκτίμηση της κατάστασής του. Λογικά πάντως δεν αργεί η ώρα που θα επιστρέψει στις προπονήσεις και ο Μάντζιος τον θέλει με Λαμία και ΠΑΟΚ για να πάρει τον ρυθμό που έχασε και να είναι έτοιμος για τον τελικό.

Παιχνίδια ρυθμού θα είναι και για τον Φράνκο Φεράρι που προσφάτως επέστρεψε από τραυματισμό και θα είναι χρήσιμος στον τελικό, με τον Μάντζιο να τον προφυλάσσει στη Λεωφόρο αν και δεν… χωρούσε στο πλάνο του προπονητή έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

 

Προτεινόμενα Άρθρα