Η διακοπή των επιστροφών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ζήτημα εδώ και κάποιες εβδομάδες για τον ΑΡΗ ήταν να σταθεί όρθιος μέχρι τη διακοπή και να αντέξει κόντρα στις πολλές απουσίες.

Ο Ατρόμητος “χάλασε” την τέλεια εικόνα την οποία θα μπορούσε να έχει η ομάδα, μία ήττα που την… ρέφαρε εν μέρει με το σημαντικό “διπλό” στο Βόλο. Τόσο για βαθμολογικούς λόγους όσο και για την ηρεμία του.

Ο Άκης Μάντζιος περίμενε καιρό αυτή τη διακοπή και πλέον την έχει με το πρώτο ζητούμενο. δηλαδή χαμηλούς τόνους και καλή ψυχολογία ώστε να δουλέψει κάτω από καλές συνθήκες στις όσες μέρες έχει μπροστά του. Το επόμενο βήμα είναι αυτό των επιστροφών, που αποτελούν και την ουσία της διακοπής για τον ΑΡΗ.

Μέχρι το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό στο ιατρικό δελτίο να απομείνουν οι Μάνου Γκαρθία και Φραν Βέλεθ, ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθούν οι υπόλοιποι που βρίσκονται στα… πιτς.

Ξεκινώντας από την άμυνα, ο Μόουζες Οντουμπάζιο ήδη κάνει τρέξιμο και θα συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμα. Αν όχι στα τέλη της εβδομάδας, στις αρχές της επόμενης αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Μάντζιου.

Περίπου ίδια περίπτωση είναι και αυτή του Ρόναλντ Ματαρίτα που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του. Παράλληλα όμως με τον Κοσταρικανό υπάρχει και το θέμα της φυσικής του κατάστασης ώστε να λογίζεται ως διαθέσιμος από τον προπονητή.

Από αύριο με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις είναι πιθανό να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Δεληζήσης, όπως και ο Πάβιτσιτς.

Στη λίστα των τραυματιών υπάρχει ακόμα και ο Ρουπ. Ο Γερμανός κάνει τρέξιμο αλλά δεν αισθάνεται ακόμα 100% έτοιμος και ίσως πάρει κάποιες μέρες παραπάνω, με τη διαθεσιμότητά του για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι αρκετά πιθανή αλλά να ξεκαθαρίζει τις επόμενες μέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα