Η διπλή απουσία και η αχίλλειος πτέρνα στα χαφ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι αλλαγές του Άκη Μάντζιου κόντρα στον Ολυμπιακό περιελάμβαναν όχι μόνο διαφοροποιήσεις επιλογής αλλά και αναγκαστικές, όπως αυτή του Πάρντο αντί του Τζούρασεκ στο κέντρο.

Το πρώτο σημείο αναφοράς δεν είναι ο Ισπανός αλλά η απουσία τόσο του Κροάτη όσο και του Ζαν Ζουλ, δηλαδή οι δύο πιο φορμαρισμένοι χαφ που διαθέτει μέσα στον Ιανουάριο και στυλοβάτες στα κρίσιμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Άκης Μάντζιος έμαθε να ποντάρει αρκετά σε αυτούς τους δύο και φυσικά στον Βλάντιμιρ Νταρίντα, ο οποίος πάλευε μόνος του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε δεν επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ενδεκάδα, κάνοντας κάποια εύκολα λάθη. Η αχίλλειος πτέρνα των χαφ όμως ήταν για ακόμη μία φορά ο Ρούμπεν Πάρντο.

Ο Ισπανός πήρε μία ακόμα ευκαιρίοα -αναγκαστικά αυτή τη φορά- δίχως να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και παίζοντας μάλιστα έχοντας πάρει ανάσες τις τελευταίες μέρες, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Ο Μάντζιος ελπίζει ότι θα έχει άμεσα τον Τζούρασεκ διαθέσιμο και παράλληλα αυτή την εβδομάδα περιμένει τον Ζουλ να μπει σταδιακά στις προπονήσεις, ώστε να επανέλθει η ισορροπία που είχε στον χώρο του κέντρου.

 

Προτεινόμενα Άρθρα