Η… διπλή βοήθεια του Καμάτσο στον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Ο Ράφαελ Καμάτσο ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τα Κιτρινόμαυρα του ΑΡΗ, σε μία μεταγραφή, που εκτός απροόπτου, θα «κλειδώσει» στις αρχές της εβδομάδας.

Ο 22χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, έχοντας μιλήσει με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, διαπίστωσε πως φέτος δεν θα ήταν στα βασικά πλάνα της ομάδας κι έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ξανάδα δανεικός.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν δικής του επιθυμίας, εξετάστηκαν όλες οι προτάσεις που υπήρχαν εκτός Πορτογαλίας μιας και ο νεαρός παίκτης δεν ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα. Αυτό… βοήθησε ώστε να προχωρήσει το θέμα με τον ΑΡΗ.

Υπάρχει και κάτι ακόμη όμως, που επίσης έπαιξε βοηθητικό ρόλο στην όλη ιστορία. Όταν ο Καμάτσο το 2019 υπέγραψε από την Λίβερπουλ στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (μέχρι το 2024), στη συμφωνία προβλεπόταν, κάθε χρόνο να αυξάνεται ο μισθός του. Την πρώτη σεζόν πήρε 1 εκατ. ευρώ, τη δεύτερη 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ φέτος θα έπρεπε να πληρωθεί 1,6 εκατ. ευρώ. Ωστόσο ο παίκτης συμφώνησε να μην αυξηθεί ο μισθός του κάτι που βοήθησε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του.

Προτεινόμενα Άρθρα