Η διπλή σημασία του… βασικού Γκαρθία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Χερμάν Μπούργοις κάνει… πρόβες ενδεκάδας αυτές τις μέρες, ακόμα δεν δείχνει να έχει καταλήξει στα τελικά του πλάνα αλλά στις αλλαγές του θα περιλαμβάνεται εκτός απροόπτου ο Μάνου Γκαρθία.

Ο Ισπανός λογικά θα είναι μία από τις 3-4 πιθανές αλλαγές στο σχήμα της επόμενης Πέμπτης, για ένα ματς στο οποίο ο ΑΡΗΣ τον έχει πραγματικά ανάγκη.

Ο 24χρονος άσσος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός επιθετικά, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα καλείται να δημιουργήσει πολύ παραπάνω, άσχετα με τον τρόπο που θα το κάνει αυτό.

Εφόσον πάρει τη θέση του Ματέο πίσω από τον Γκρέι, εξυπηρετεί τον Μπούργος είτε στο σετ παιχνίδι είτε στο τρανζίσιον. Δηλαδή από τη μία να προωθεί το παιχνίδι και να κινεί τη μπάλα ανάμεσα στις γραμμές της Μακάμπι ενώ από την άλλη μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο άμυνας με επίθεση και να δώσει ταχύτητα στο τρανζίσιον της ομάδας.

Φυσικά δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του, αλλά είναι σίγουρο ότι ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί την ποιότητά του για να φτάσει στην ανατροπή που τόσο πολύ επιθυμεί.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X