Η “είσοδος” του Ζερβίνιο και η… ωραία δυσκολία της επίθεσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από σήμερα ο ΑΡΗΣ αφήνει πίσω του την Ευρώπη και μπαίνει σε… λειτουργία πρωταθλήματος, ξεκινώντας την προετοιμασία του για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό.

Η σημερινή προπόνηση θα σηματοδοτήσει -όπως αναφέρουν και από την ομάδα- την παρουσία του Ζερβίνιο στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας για πρώτη φορά.

Ο Ιβοριανός φαίνεται ότι θα τηρήσει το χρονικό περιθώριο που είχε τεθεί για την ένταξη του σε φουλ ρυθμούς, δηλαδή κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Φυσικά δεν θα είναι 100% έτοιμος αλλά σε έναν ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, ο οποίος επιτρέπει στον Χερμάν Μπούργος να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Το δύσκολο για τον Αργεντινό τεχνικό αλλά παράλληλα με μία ενδιαφέρουσα… ομορφιά, είναι ότι ο Ιβοριανός προστίθεται πλέον σε μία ήδη αρκετά πλούσια επιθετική γραμμή.

Ιτούρμπε, Πάλμα, Γκρέι, Καμάτσο, Μαντσίνι, Ματέο και Γκαρθία είναι οι ενεργές επιλογές όλον αυτόν τον καιρό, μεν τον Ζερβίνιο να αλλάζει τα δεδομένα με την ένταξη του στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

Ο 35χρονος μπορεί για την ώρα να εξυπηρετήσει ως μία ακόμα επιλογή στο “9” και εννοείται στα “φτερά” της επίθεσης.

Το θέμα πλέον για τον Μπούργος είναι η διαχείρισης μίας… ωραίας δυσκολίας, έχοντας μία πλειάδα παικτών που σχεδόν όλοι μπορούν κάλλιστα να είναι βασικοί σε αυτόν τον ΑΡΗ. Οπότε το ενδιαφέρον για τον τρόπο που θα κινηθεί, είναι μεγάλο…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X