Η ειλημμένη απόφαση για Μπουσέ και τα κριτήρια στον “άσο”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το περασμένο Σάββατο ο ΑΡΗΣ ανακοίνωσε ακόμη ένα “διαζύγιο” με παίκτη του περσινού ρόστερ, χωρίς να προκαλεί κάποια έκπληξη με την απόφασή του.

Δεν ήταν μυστικό ότι ο Ζακαρί Μπουσέ βρισκόταν εκτός πλάνων για τη νέα σεζόν. Η απόφαση για τον Γάλλο ήταν ειλημμένη και είχε παρθεί πριν καιρό, -φάνηκε και από τη διαχείρισή του από τον Μάντζιο- ωστόσο για μεγάλο διάστημα φαινόταν ότι η απόφαση του CAS θα έπαιζε τον ρόλο της.

Η εξέλιξη αυτή, πριν τα… μαντάτα από το CAS, δημιουργεί μία μεγαλύτερη αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης. Ασχετα με τον Μπου΄σε όμως, ήταν δεδομένο εδώ εξ αρχής ότι ο ΑΡΗΣ θα κάνει κίνηση για τερματοφύλακα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, έχοντας συγκεκριμένες περιπτώσεις που μελετάει τον τελευταίο μήνα.

Το πρώτο στοιχείο που αναζητούν οι “κιτρινόμαυροι” είναι έναν παίκτη που θα είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια ώστε να αποτελεί ενεργό κομμάτι του build-up και να κυκλοφορεί με ηρεμία τη μπάλα σε καταστάσεις πίεσης. Αν καταφέρει να συνδυάσει αυτό το στοιχείο και με εκείνο των καλών εξόδων, τότε θα μιλάμε για… κέντα, τσεκάροντας κυρίως τις αγορές Ισπανίας και Γαλλίας.

Προτεινόμενα Άρθρα