Η… ενεργοποίηση του Χουάνκαρ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μέτωπο του αριστερού μπακ είναι από τα… top στην ατζέντα του ΑΡΗ όλο το καλοκαίρι, ακόμα και μετά την απόκτηση του Μάρτιν Φρίντεκ.

Η έλευση του Τσέχου δεν… χαλάρωσε τους “κιτρινόμαυρους” που συνέχισαν τις αναζητήσεις τους για κάτι ακόμα στην αγορά και κυρίως για μία κίνηση πρώτης γραμμής.

Σε αυτό το πλαίσιο οι άνθρωποι της ομάδας ξεχώρισαν 1-2 πολύ καλές περιπτώσεις από καλά πρωταθλήματα του εξωτερικού, δίχως όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα στις επαφές που έγιναν.

Ο ΑΡΗΣ μην θέλοντας να χάσει άλλο χρόνο ενεργοποίησε τις προηγούμενες ώρες την περίπτωση του Χουάνκαρ, την οποία είχε αφήσει στην άκρη, μπαίνοντας πλέον στο τελικό στάδιο των επαφών με τον έμπειρο Ισπανό μπακ.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ρυθμιστούν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες και εάν δεν μπει… σφήνα κάποια άλλη περίπτωση, τότε ο παίκτης θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και θα πλαισιώσει τον Φρίντεκ στα αριστερά της αμυντικής γραμμής.

Η εξέλιξη αυτή θα σημαίνει ότι ο ΑΡΗΣ θα έχει μπροστά του από εκεί και πέρα την προσθήκη ενός παίκτη στο “9” και υπό προϋποθέσεις ενός ακόμη χαφ αλλά με λίγες πιθανότητες σε αυτή τη φάση.

Προτεινόμενα Άρθρα