Η εξιλέωση του κακού πρώτου ημιχρόνου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο πρώτο ημίχρονο κυριαρχίας του ΑΡΗ στον Βόλο υπήρχε μόνο μία παραφωνία. Και αυτή άκουγε στο όνομα του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Μαυριτανός έμοιαζε να είναι εκτός κλίματος για 45 λεπτά, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το καθαρό μυαλό που φάνηκε να μην έχει όταν βρέθηκε μπροστά από την εστία του Κότνικ στο 24ο λεπτό.

Ο Βόλος δεν έδινε εύκολα χώρους στο πρώτο μέρος και αυτό ανάγκασε τον Μαυριτανό να βρεθεί σε αρκετές περιπτώσεις στα πλάγια ή πίσω στον άξονα, μακριά από τον χώρο ευθύνης του όπου μπορεί σίγουρα να αποδώσει καλύτερα, έχοντας να διαχειριστεί ακόμη ένα πρόβλημα πέραν της δικής του κατάστασης. Είναι ενδεικτικό μάλιστα ότι ήταν ο παίκτης του ΑΡΗ που είχε τις λιγότερες επαφές με τη μπάλα (32).

Η εξέλιξη του αγώνα και η απόφαση του Μπράτσου να πάρει ρίσκα στο δεύτερο μέρος και να αφήσει μέτρα στην πλάτη του ευνόησαν τον Καμαρά με αποκορύφωμα το πρώτο γκολ που πετυχαίνει, αξιοποιώντας στο έπακρο την εξαιρετική πάσα του Σαλέμ Εμπακατά.

Ο 28χρονος με σεντερφορίσια εκτέλεση σε πρώτο ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο και μαζί με το πέναλτι ισορρόπησε κάπως την εικόνα του μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα.

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X