Η επανεκτίμηση με Μαντσίνι και η… θέση του Ματέο

από AllAboutARIS

Κρίσιμη προπόνηση η σημερινή όσον αφορά τον Ντάνιελ Μαντσίνι και την παρουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ιατρικό τιμ του ΑΡΗ θα κάνει μία επανεκτίμηση της κατάστασης του Αργεντινού -ταλαιπωρείται από τράβηγμα- και εφόσον μπει έστω σε κάποια κομμάτια της προπόνησης τότε θα αυξήσει τις ελπίδες του για να είναι έστω στην αποστολή της Λεωφόρου. Διαφορετικά, αυτές θα μειωθούν σημαντικά.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει για την ώρα στις σκέψεις του τον Μαντσίνι και από σήμερα θα φανεί ποιός έχει τον πρώτο λόγο να τον αντικαταστήσει.

Ο Άγγλος δεν έχει δείξει κάτι, ούτε έχει γίνει ακόμα κάποια κουβέντα με τους συνεργάτες του για αυτό το θέμα. Η λογική όμως λέει ότι ο Ματέο Γκαρσία μπαίνει δυνατά στην εξίσωση.

Εφόσον ο 25χρονος επιλεχθεί για τα άκρα της επίθεσης, τότε δεν θα είναι απλά ευκαιρία για αυτόν αλλά θα του δοθεί για πρώτη φορά φέτος η δυνατότητα να αγωνιστεί στη θέση του.

Το πρόβλημα στον άξονα έχει αναγκάσει όλους τους προπονητές του ΑΡΗ φέτος να επιστρατεύσουν τον παίκτη σε ρόλο χαφ ή “10ριού”, μακριά δηλαδή από τις πτέρυγες όπου… κουμπώνει καλύτερα.

Ο Ματέο δεν είναι φυσικά παίκτης του… ασβέστη, αφού πολλές φορές συγκλίνει εσωτερικά. Είναι όμως διαφορετικό να το κάνει από την πλευρά, όπου συν τοις άλλοις βοηθάει πολλές με τις επιστροφές του στο ανασταλτικό κομμάτι. Ένα στοιχείο το οποίο ο ΑΡΗΣ θα χρειαστεί στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Προτεινόμενα Άρθρα