Η πιθανή επιστροφή του Θέου, δέκα χρόνια μετά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απόφαση της παραμονής του Τόλη Τερζή στον πάγκο του ΑΡΗ συνοδεύτηκε από ακόμη μία είδηση και με ένα πρόσωπο που προέρχεται από την κιτρινόμαυρη οικογένεια στην οποία επιστρέφει.

Ο Τάσος Θέος ενδεχομένως να βάλει ξανά τη φόρμα του ΑΡΗ, δέκα χρόνια μετά την αποχώρησή και την πετυχημένη παρουσία του στα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ο Θέος ήταν στον ΑΡΗ από το 2009, ξεκινώντας με την Κ-17 την οποία το 2012 οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδος και έχοντας παίκτη τον Άγγελο Τσιπούρα.

Μετά από μία χρονιά στο τιμ της 1ης ομάδας, ο Θέος αποχώρησε και από το 2014 ως το 2019 ήταν στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού με τρεις κατακτήσεις πρωταθλήματος.

Τον Γενάρη του 2019 εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ της Κέρκυρας και από το καλοκαίρι του ίδιου έτους στις μικρές Εθνικές, οδηγώντας φέτος την U19  στα τελικά του Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Βέβαια ο ίδιος ο Τάσος Θέος, σε όποιον τον ρωτάει αποφεύγει να σχολιάσει και σημειώνει ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική και τα τελικά του Euro που είναι 3-16 Ιουλίου. Αν τελικά έρθει στον ΑΡΗ, θα έρθει μόνο μετά από αυτή την ημερομηνία.

 

Προτεινόμενα Άρθρα